Bewertungen von De Golden Sushi Terborg

Neue Beurteilungen

5.0
W
25 Februar 2024

De sushi is echt top! Heel goed op smaak en alles zo vers! Enige nadeel is dat als je een tijd kiest (of je kiest zo snel mogelijk) je al een mail krijgt met een ander tijdstip en het dan nog een half uur later komt. 16:30 besteld, 18:40 bezorgd. Inmiddels meer gewoonte dan uitzondering. Maar de kwaliteit van de sushi is dit dan wel weer waard!

Gerard
23 Februar 2024

Gewoon heel goed

Steven Jolink
19 Februar 2024

prima sushi en vriendelijke mensen, ik kwam afhalen maar het was helaas nog niet klaar maar er werd gelijk gezocht naar een snelle vriendelijke oplossing en iets later werd het thuis afgeleverd door ze.

Danuta
19 Februar 2024

Bezorging netjes op tijd đŸ‘đŸ» en Sushi waren geweldig lekker 😋

Gerrie
17 Februar 2024

Super lekker, vers en netjes rekening gehouden met onze wens om komkommer eruit te laten ivm allergie. Bovendien op tijd geleverd. Echt top!

Odette
17 Februar 2024

🍣 was erg lekker , mijn dochter was blij met de lolly 😁

René Peter
16 Februar 2024
Jeff&Kim
14 Februar 2024

Voor herhaling vatbaar! 😋

Dhr Jansen
14 Februar 2024

Beste Golden Sushi, Het eten was zoals gewoonlijk weer super. Het enige minpuntje was dat alle 3 bakjes met champignons tempura echt zo goed als koud waren. We begrijpen ivm met de drukte dat dit kan gebeuren. Echter gaat het om 3 producten van rond de 6 euro per bakje. Mochten jullie hier iets in kunnen betekenen voor een volgende bestelling dan waarderen we zeker. Succes met alles. Dennis Jansen

Marjolein Visser-Boom
12 Februar 2024

Zoals altijd was het heerlijk en netjes op tijd geleverd. Ik word hier vrolijk van

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Gerrie
10 Februar 2024

Op verzoek is netjes de komkommer weggelaten vanwege allergie. Echt super service!

Mike Halma
9 Februar 2024

Het was heerlijk đŸ‘đŸŒ

verheij
7 Februar 2024
DDD
4 Februar 2024

Geweldig lekker đŸ€€ Netjes op tijd

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Lopez
3 Februar 2024

Heerlijk vers. Aanwinst in Terborg

Yvonne
1 Februar 2024

De Sushi waren erg lekker. Je kan proeven dat het vers gemaakt worden. Gaan zeker weer een keer bestellen bij jullie

Marja jacobs
28 Januar 2024
Casper
27 Januar 2024

Om 17.30 op vrijdagavond besteld. Een paar minuten later bevestiging per mail: verwachte bezorgtijd 19.25. Erg laat. Twee minuten later gebeld met het bericht dat de verwachte bezorgtijd 19.00 is. Uiteindelijk kwam het eten om 19.35 aan.. Het kan soms lang duren natuurlijk, maar dit viel een beetje tegen mede vanwege het belletje dat het om 19u bezorgd zou zijn. Bezorger maakte wel excuses en gaf aan dat het laat was ivm de drukte. Het eten was gelukkig lekker! Misschien iets meer vegetarische opties? Bijvoorbeeld met mango, tempeh of tofu?

Odette
25 Januar 2024
Gerard
21 Januar 2024

Helemaal top, goede sushi.

Shirley
15 Januar 2024

De sushi was weer heerlijk. En bezorging was helemaal top had het met een half uur al thuis.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Monique
15 Januar 2024

Was weer erg lekker

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Jcm
14 Januar 2024

Super lekker, vers dus gewoon TOP!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Sophia Van Leeuwen
14 Januar 2024
Mariëlle
12 Januar 2024
O.k
12 Januar 2024

Heerlijk

D
11 Januar 2024

Heerlijke Sushi, vriendelijk personeel. Ziet er binnen goed en verzorgd uit, zeker een aanrader! â€ïžđŸŁ

A
11 Januar 2024

Lekkere sushi. Bezorging later dan ik had aangegeven, hiervoor werd netjes gebeld toen het onderweg was.

Mario vd berg
31 Dezember 2023

Lekker eten , Vriendelijke team en altijd verse producten hou het vast

Cato Van de meeberg
29 Dezember 2023
Matje
24 Dezember 2023

Een zeer vrolijke kerstman aan de deur en zeer op tijd, En de sushi was weer van uitstekende kwaliteit wij vinden het een aanwinst voor Terborg .

Rob
24 Dezember 2023

Heerlijke sushi! We genieten er elke keer weer van.

Denise
22 Dezember 2023

Ik ben groot fan, lekkerste sushi in de omgeving, zelfs de volgende dag smaakt dit nog vers!

Janique
21 Dezember 2023

Super lekker en verse sushi! Niet hele bijzondere combinaties maar de prijs en kwaliteit verhouding is echt top. Gebakken garnaal was lekker warm nog en de sushi niet koud.

Monique
11 Dezember 2023

Bij de nigiri was de rijst teveel, en er was maar 1 flesje soya verder was het wel lekker.

Mebel
10 Dezember 2023

Heerlijke sushi, echt een aanrader

RaĂșl
9 Dezember 2023

Beste sushi restaurant in de buurt

Lianne
8 Dezember 2023

Erg lekker eten

Talitha Smit
6 Dezember 2023

Het was heerlijk. Super sushi en bezorgd op de aangegeven tijd.

Denise
3 Dezember 2023

Dit is echt my go to sushi place, altijd vers en zelfs een dag erna super lekker! Ik kom hier bijna wekelijks! Keep it up

Vincent
2 Dezember 2023

Vriendelijke mensen, heerlijk gegeten was top, raad zeker aan om er eens wat te bestellen

Manon
2 Dezember 2023
Ronald Wenting
2 Dezember 2023
Marij
2 Dezember 2023

Bezorging was stipt en netjes, de sushi was helaas niet zo lekker.

Marjolein Visser-Boom
2 Dezember 2023

Het was weer heerlijk. De bestelling was op tijd klaar. We hebben genoten en de restjes waren een heerlijk ontbijt voor de zaterdag😊

Ellen
2 Dezember 2023

Eerste keer hier sushi besteld. Goed vers en stipt op tijd bezorgd👌

Monique
27 November 2023

De sushi was lekker, de poke bowl had veel rijst en weinig ingrediënten. Dat mag wel wat meer.

Fs
23 November 2023

Lekker! Bezorging 5 minuten later dan aangegeven, hebben ze zelfs over gebeld. Erg netjes.

Gerritsen
20 November 2023

We hebben nu een paar keer besteld. Altijd vriendelijk en meedenkend. Bij online bestellen wordt onze wens om meer spicy sushi te ontvangen telefonisch nagevraagd. Hoe spicy en de uitleg in graad van pittigheid. Deurbel deed het niet. De bezorger belde telefonisch en wachtte geduldig totdat we de bestelling aan konden nemen. Zeer klantvriendelijk allemaal!

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Michio
15 November 2023

Uur te vroeg

Mirjam Bussink
12 November 2023

Rare bestelling, twee opties bestellen met optie bezorgen 17.45 of zo snel mogelijk. Ik kies voor zo snel mogelijk...krijg ik een mail...bezorging 18.35. Dat is dus niet zo snel mogelijk.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karin
12 November 2023

Smaakte weer top. Echte aanrader

Zaagman
12 November 2023

Heerlijke versgemaskte sushi!

Nancy Thomas
11 November 2023

1 woord HEERLIJK

Jessica
5 November 2023

Heerlijke sushi!

Charlotte
4 November 2023
Silvia
2 November 2023

1ste keer digitaal besteld en laten bezorgen. De smaak is prima, maar ervaar te veel rijst ten opzichte van de groenten in de poke bowl. Vraag: er komt plastic toeslag bij. Het is de keuze van de ondernemer om dit materiaal te gebruiken, waarom moet ik als klant daarvoor betalen. Is het mogelijk zelf materiaal mee te nemen naar de zaak om de gekochte producten in te doen? Of krijgen we dan weer te maken met allerlei hygiene codes? Bezorger vriendelijk. Bezorging wel een half uur later dan werd aangegeven. Door miscommunicatie was er niet op wisselgeld gerekend, deze werd later als nog gebracht. Mijn dank daarvoor.

Theo
1 November 2023

Heerlijk gegeten

LM
29 Oktober 2023

Beetje te laat maar keurig opgelost!

SL
29 Oktober 2023

Gewoon erg lekker gegeten. De sushi was erg goed en kwam op tijd. Al met al dus echt voor herhaling vatbaar! 5 sterren!

Odette
27 Oktober 2023

We vonden de rijst beter dan in het begin, het was weer heerlijk đŸ€€

Joyce
25 Oktober 2023

Prima sushi! Helaas vonden we wel dat er aan alle sushi dezelfde, wat zoetige, nasmaak zat, mogelijk komt dit door de nori-bladen? We eten regelmatig sushi en waren helaas niet heel erg onder de indruk van de smaak van de box die wij hadden besteld. We hadden de Let's Party Vip, een variatie van het assortiment. We misten hierin de nigiri. Daarbij hadden we wel veel (dezelfde) maki's, jammer. Al met al qua smaak prima maar niet de beste sushi die wij ooit gegeten hebben. Wel was alles vers!

Lieke
24 Oktober 2023

Heerlijke sushi! Smaak is top, bezorging optijd en ziet er allemaal verzorgd uit.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Priscilla
22 Oktober 2023

Helaas niet voor herhaling vatbaar. Kleffe sushi, weinig smaak. Alleen de carpaccio rol was lekker door de kaas en saus. Bijna anderhalf uur op moeten wachten.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Karin
22 Oktober 2023

Smaakte weer top.

Nicole
21 Oktober 2023

Vers gemaakt, goede verhouding van de ingrediënten. Was erg lekker

E
21 Oktober 2023

Voor de eerste keer hier besteld maar wat was het lekker zeker weten tot de volgende bestelling een aanrader. Zowel het eten als de bezorging gewoon netjes

Shirley
21 Oktober 2023
Fale
14 Oktober 2023

De sushi was heerlijk! Vol van smaak, de rijst was perfect en de sushi stukjes waren perfect gemaakt en in mooie stukken gesneden. Complimenten. Jullie hebben er een vaste klant bij! Een Ă©chte aanrader. Jullie hebben er een vaste klant bij. Tip: zet afbeeldingen bij het online bestellen van de sushi.

Celine Haverdil
14 Oktober 2023

We kregen maar 1 Flesje soja saus, dit was wat karig. Als jullie ook in sheerenberg zouden bezorgen krijgen jullie volgende keer 5 sterren! Verder was de sushi echt heerlijk!

Dave
13 Oktober 2023

Helaas was de rijst erg zuur. Jammer! Misschien eenmalig, maar wij durven 't even niet meer aan.

Fam. Eijmans
12 Oktober 2023

Heerlijke smaakvolle sushi! Krokante garnaal en kip. Paar kleine minpuntjes, De grootte van de sushi verschilde behoorlijk en 30 minuten later geleverd dan aanvankelijk de bedoeling was. Maar dat nemen we voor lief. Het was de eerste keer dat we een bestelling plaatste en het zal zeker niet de laatste zijn.

Edwin
9 Oktober 2023

Super !

B.Elands
29 September 2023

2e keer dat ik bij jullie sushi heb afgehaald. 2 keer super vers en echt heerlijk! Aanrader!

Marjolein Visser-Boom
23 September 2023

Het eten was heerlijk. De bezorging exact op tijd. De warme hapjes nog goed warm. En de kleuren waren als een mooi geheel neergelegd in het doosje. Dus mijn ogen kregen ook waar voor het geld

Y.P.P Roem
23 September 2023

Goede service, lekker eten en een lieve dame achter de balie!

Michiel Eberwijn
22 September 2023
Willem
21 September 2023
Aanoniem
18 September 2023
Nicole
17 September 2023

Wat ik erg waardeerde is dat ze belden dat het fout was gelopen en het daardoor verlaat was. Maar de sushi zelf was te klef de smaken niet echt definieerbaar. Potentiële is er maar heeft nog wel wat meer pit nodig

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Richard
17 September 2023
Femke
17 September 2023

Heerlijke sushi

Coen
16 September 2023

Heerlijk vers en fantastisch van smaak!

Jolink
14 September 2023

Hartstikke lekker en vers!

Thera van Gemert
14 September 2023

Voor herhaling vatbaar. Smaak was voortreffelijk. We hebben genoten.

Melvin
10 September 2023

Het was heerlijk

Mo
10 September 2023

De pokebowl is de beste die ik ooit heb gegeten.

Arjan
6 September 2023

Vandaag voor de 2e keer besteld. Wederom heerlijk eten en de bezorging was precies op tijd.

Miah
3 September 2023

Complimenten voor de kwaliteit en bezorging, maar je zal veel geld neer mogen tikken, om ook een gevuld gevoel te hebben. Daarom hadden we naast sushi ook nog iets van de Chinees besteld.

Diese Bestellung wurde am Sonntag aufgegeben. Wegen erhöhten Bestellaufkommen kann es dann etwas lÀnger dauern als gewöhnt.

Familie Joosten
2 September 2023

Heerlijke sushi. Je proeft dat alles vers is. Zeker voor herhaling vatbaar

Linda&marjolein
1 September 2023

Super lekker gegeten, vers, heerlijke smaak, voor herhaling en aan te raden

Koen
1 September 2023

Heerlijke sushi! Lekker vers en ondanks de drukte goed op de hoogte gehouden dat het onderweg was.

yvonne Boon
31 August 2023

Het was erg lekker, in de toekomst nog maar een keer bestellen

Aileen Geurtsen
31 August 2023

Heerlijke sushi!

Marion jansen
30 August 2023

Was erg lekker! Alleen de boontjes vond ik wat minder. Misschien iets meer zout....voor de rest helemaal prima. Ik kom zeker vaker afhalen vanuit Varsseveld 😀

Susan
27 August 2023

Super verse en lekkere sushi! Goede hulp bij het kiezen. En erg vriendelijk personeel. Hier komen wij zeker weten nog eens terug.

Zoë Berntsen
26 August 2023

Het was duidelijk merkbaar dat de zaak pas geoepend is. Hierbij een aantal tips en top; Tips: - Bedrijfsnaam op de gevel - Kushimaki was wat droog. Wellicht op te lossen door avocado ertussen of een saus bovenop toe te voegen - Airco (eerder genoemd ander review) - Gastvrouw leek werk van de chef te controleren door er (gedurende het wachten op de bestelling) aandachtig naast te staan, te kijken en niets te zeggen. Als klant voelde dit wat ongemakkelijk. - Norivellen in de Kushimaki wat taai Tops: - Sashimi was kakelvers en erg smaakvol! - Gefrituurde garnalen waren krokant en toch sappig, erg lekker! Al met al was de totale bestelling oké, met wat ruimte voor verbetering. Leuk dat er een sushizaak in Terborg zit! :)

Barry Jansen
26 August 2023

Zeer goede kwaliteit sushi, kan zich goed meten met de betere sushi-restaurants in Nederland. Aanwinst voor Terborg.....mensen die vinden dat de sushi aan de prijs is moeten beseffen dat de kwaliteit echt beter is dan de sushi in all-you-can eat restaurants.

Peter
26 August 2023

Zeer vriendelijk personeel en het eten van uitstekende kwaliteit.. geen diepvries echte verse producten.. qua aankleding zou er nog wel wat verbeterd kunnen worden een vaste airco installatie inplaats van een losse unit met slang, dat komt wat minder professioneel over een plekje waar je even kan zitten om te wachten, wel heel leuk is dat je met de chef mee kan kijken hoe je bestelling echt vers terplekke word bereid.. Ik kom graag nog weer terug het eten was echt heerlijk 👍

Antwort von De Golden Sushi

Bedankt voor de leuke review en fijn om te horen dat u enthousiast bent. Inderdaad willen wij meer in de zaak gaan investeren we zijn echt net van start. Er komen leuke dingen aan voor de zaak kwa aankleding en helaas de airco is even een nood oplossing omdat qe met monumentaal pand zitten en alleen aan de voorkant van het pand uit kunnen dus daar gaan we nog mee aan de gang. Maar gelukkig is het wel lekker koel in de zaak. Bedankt voor alles en tot ziens. Groetjes team De Golden sushi

Jansen
25 August 2023

Smaak was geweldig. En de bezorging was precies de tijd aangegeven. Gewoon top đŸ‘đŸ»